Kış aylarında petekler, evlerimizin ve işyerlerimizin ısıtılması konusunda büyük bir öneme sahiptir. Fakat petekler ne kadar düzgün kullanılırsa kullanılsın, zaman içerisinde su ile birlikte taşınan tortuların birikmesiyle bir takım ısı verim kayıpları yaşar. Isı veriminin düşmesi, sizin kombinizdeki dereceyi yükseltmenize neden olurken, daha fazla fatura ödeme durumlarını ortaya çıkaracaktır. Bunun sebebi peteğin iç sisteminde suyun geçişinin önlenmesine neden olan tıkanmalardır. Sorun doğrudan profesyonel bir şekilde çözülmeli ve buna göre bir takım profesyonel çalışmalar sağlanmalıdır. Sizler adına Adalar petek temizleme hizmetlini gelişmiş cihazlar ile sağlıyoruz.

Peteklerinizi Sökmeden Temizliyoruz.

Gelişmiş teknolojinin ürünlerini kullanmak her zaman etkili sonuçlar verir ve pratiktir. Sizlere profesyonel olarak İstanbul ilinde verdiğimiz hizmette tam olarak bunu gerçekleştirir. Peteklerinizi sökmeden, yerinden çıkartıp, günlerce sizi peteksiz bırakmadan aynı gün içerisinde peteklerinizi temizlemekteyiz. Profesyonel olarak yapılan Adalar petek temizleme hizmeti, peteklerin ilk günkü gibi ısı verebilme etkisine sahip olmasını da sağlar.

Petek Temizliğini Nasıl Yapıyoruz?

Sizlerin memnun kalmanız adına, peteklerinizi çıkarmadan ve kullanmanıza mani olmadan ısı kaybına neden olan peteklerin temizliğini yapmaktayız. Bunun için gelişmiş Filtreleme özelliği olan cihazı kullanmaktayız. Bu cihaz;

  • Kendi içerisinde devir daim sistemine sahiptir,
  • Doğrudan peteğin bulunduğu yere cihazı bağlayarak içerisine kimyasal eklemekteyiz,
  • Sıcak su ve kimyasal aynı anda çalışarak, peteğin iç tesisat alanında gezinir,
  • Gezinme sırasında tüm tortular, pislikler ve tıkanma nedenleri ortadan kalkar,
  • Pis artıklar ise makinenin filtresine takılır ve yine temiz su kendi içerisinde dönmeye devam eder.
  • Yaklaşık 30 dakika ile 60 dakika arasında süren bir işlemdir.

Bu sayede Adalar ilçesi içerisinde sizler adına gelişmiş bir düzenek kullanarak, peteklerinizin en yüksek kalitede ısınma problemlerini ortadan kaldırıyoruz.

Peteklerin Sökülmesi ve Boru ile Yıkanması Yanlış!

Doğru şekilde Adalar petek temizleme işlemleri, bunun için üretilen gelişmiş cihazlar ile yapılır. Fakat peteklerin yerinden sökülmesine ya da firmamıza getirilerek su ile yıkanıp ardından birkaç gün kimyasalın beklemesine gerek yoktur. Temiz ve sizlerin memnun kalacağı petek temizliği hizmetimiz uygun fiyat alternatifleriyle sizler adına sunuluyor.