Şebeke suları kendi içerisinde kireç barındırır ve bunlar peteklerin iç aksam alanlarında bazı birikmeler ve sertleşmelerin oluşmasına neden olur. Zamana dayalı olarak gerçekleşen bu etkiler, peteklerin ısı veriminin azalmasına ve iyice ısıtmama durumlarına kapı açar. Ayrıca çamurlaşma ve dibe çökmesi gibi bir diğer sıkıntılar ise peteklerin tamamen görevlerini yitirmesine konu olan sebepler arasında yerini alır. Tüm bunların giderilmesinin en etken ve temel yolu Bağcılar petek temizleme çalışmalarımızı almaktır. Profesyonel bir ekip ve kaliteli cihazlar ile sağladığımız temizlik hizmetleri, petekleriniz sökülmeden, başarılı bir şekilde sonuçlandırılmaktadır.

Peteklerinizi Nasıl Temizliyoruz?

Petek temizliğinde tek başına su ilave ederek ya da onu söküp çıkararak firmamıza getirip burada yıkamıyoruz. Yaptığımız işlem, özel üretim olan pahalı ekipmanlar ile peteklerinizi evlerinize-işyerlerinize gelerek temizlemektir. Her petek için ortalama 30 dakika ya da daha uzun sürelerde çalışan makine, peteğin iç aksamının tamamen temiz olmasına kadar bu eylem devam eder. İstanbul içinde verdiğimiz bu hizmette;

  • Temizlenecek olan peteklere, cihazı uygun şekilde bağlamaktayız,
  • Cihaz, tesisata zarar vermeyen yumuşak basınca sahiptir fakat debi etkisi yüksektir,
  • Cihazın içerisinde sıcak su ve yüksek kaliteli kimyasal ile birlikte basınç etkisi tesisatın içerisinde dönmeye başlar,
  • Yarım saatlik bir aşamada devir daim sürekli yapılır ve bu etki kireçlerin arınmasını sağlar,
  • Arınan çözelti ve kireçler ise cihazın filtresinde kalır ve temizleme işlemi sağlanır.

Böylece Bağcılar petek temizleme işlemi sizler adına yüksek kalite standartlarına uygun olarak sunulmaktadır. Tamamen etkili bir temizlik işlemi verilerek, peteklerin ısı kayıplarının önüne geçiyoruz.

Petek Temizlemede İlkel Yöntemlerden Kaçının!

İlkel yöntemler, peteğin sökülerek temizlenmesi durumudur. Bu hem peteğin normaldeki potansiyel ısı veriminin azalmasını sağlayacak hem de istenilen sonucun alınmamasına neden olacaktır. Peteklerin yerinde sabit kalmaları her zaman için önemlidir ve Bağcılar ilçesi içinde de verdiğimiz bu hizmette buna önem veriyoruz.

Ayrıca petekler sökülürse, belirli bir hava oluşumu oluşacak ve paslanmalar meydana gelecektir. Paslanma etkisi ise peteklerin kullanılamaz hale gelmesiyle aynı şeydir. Bu nedenle sorunlara yol açmamak adına Bağcılar petek temizleme hizmeti için bizlere ulaşabilirsiniz.