Beykoz petek temizleme taleplerinizi yerine getirerek sizlerin peteklerinizi kış mevsiminin soğuklarına hazır hale getiriyoruz. Bu sayede petekleriniz düşük bir kombi seviyesinde dahi son derece verimli şekilde ısınıyor. Bu işlem doğalgaz faturanızın daha düşük gelmesini de sağlıyor.

Kombi Bakımı Yapılması Petek Temizliğinin Yapıldığı Anlamına Mı Geliyor?

İnsanlar peteklerin bakıma ihtiyaç duyduğunu düşünmüyorlar. Sadece kış mevsimi gelirken kombi bakımı yaptırıyorlar ve bu sayede peteklerinin de temizlendiğini ve verimli şekilde ısınacağını düşünüyorlar. Ancak Beykoz ve diğer tüm ilçelerde yaşayan insanların bildiği bu durum gerçeği yansıtmıyor. Kombi bakımı da petek temizliği de tamamen farklı konulardır.

Kombi Bakımı; Kombinin düzenli aralıklarla çalışıp çalışmadığının kontrol edilmesine ve bozulan bir parçasının tamir edilmesine kombi bakımı deniyor.

Petek Temizleme; Peteğin borularının içindeki pis suyun ve havanın giderilmesi için yapılan temizlik işlemidir. Özel makine ve kimyasal sıvı ile petek temizliği yapılır.

Petek Temizliği Ne Zaman Yapılmalıdır?

Genel itibariyle Beykoz petek temizleme talebinde iki yılda bir kez olacak şekilde başvurmanız gerekiyor. İster iletişim bilgilerimiz üzerinden isterseniz de internet sitemiz aracılığıyla petek temizliği için evinize ve iş yerinize hizmet isteyebilirsiniz.

Bunun dışında;

  • Peteğinizden ses geliyorsa
  • Peteğinizin altı ya da üstü tam olarak ısınmıyorsa
  • Evdeki bazı petekler sıcak değilse
  • Kombinin ayarını ne kadar yükseltseniz de peteğiniz bir türlü ısınmıyorsa petek temizliği yapılması gerekiyor anlamına gelir.

Evde Petek Temizliği Yapılır Mı?

İnsanların merak ettiği konulardan birisi de evde petek temizliği yapılıp yapılmamasıdır. İstanbul ilinde yaşayan insanların merak ettiği bu konuya açıklık getirecek olursak evet evde petek temizliğinizi kendiniz yapabilirsiniz. Ancak bunun için petekleri sökmeniz gerekiyor. Yani son derece uğraşlı bir iştir. Bunun yerine profesyonel bir petek temizliği firmasından yardım almanızı öneriyoruz.

Beykoz Petek Temizliği Hizmet Fiyatı

Beykoz petek temizleme talebiniz üzerine sizlere verdiğiniz hizmet için standart bir fiyat isteyemiyoruz. Her ne kadar her bütçeye uygun fiyat aralıklarında petekleriniz temizlenmesine karşın belirli koşullarda fiyat değişim gösterir.

Petek Temizliği Fiyatını Değiştiren Unsurlar; Ev ve iş yerindeki petek sayısı petek yapısı ısıtma sistemi yapısı petek temizliğinin fiyatını değiştiren unsurlardır.