Kağıthane petek temizleme firması olarak sadece bu ilçede değil tüm ilçelerde peteklerinin içi pislikle dolmuş olan insanların peteklerini temizliyoruz. Bu sayede eskisine oranla kombinizi düşük bir ısı ayarına alsanız dahi petekleriniz randımanlı şekilde çalışacağından sizin odalarınızı güzel bir şekilde ısıtacaktır. Üstelik kombiyi yükseltmek zorunda kalmayacağınızdan dolayı da aylık doğalgaz faturalarınızda gözle görülür bir fark ortaya çıkıyor.

Petek Temizliği Ne Anlama Geliyor?

Petekler kullanıldığı için içlerinde pislikler birikir. Bu biriken pislikler de peteğinize kombiden gelen sıcak suyu engeller. Bundan dolayı da petekler bir türlü sizin istediğiniz seviyede ısınmaz.

Peteklerin içinde biriken pislikleri temizleyerek peteklerin eskisi gibi randımanlı olmasını sağlamak için yapılan işleme petek temizliği denir. Biz de İstanbul ilindeki en kaliteli petek temizliği yapan firması olarak müşterilerimize bu tanımda hizmet veriyoruz.

Ne Zaman Petek Temizliği Yapılır?

Petek temizliği genel olarak iki yılda bir kez yapılması gerekir. Ancak yaşadığınız bazı özel durumlarda da peteklerinizi temizletmek isteyebilirsiniz. Kağıthane ilçesinde faaliyetlerini sürdüren petek temizliği şirketi olarak sizlere bu özel durumlarda yardımcı oluruz.

  • Peteklerin altı ve üstü aynı sıcaklıkta değilse
  • Ev ya da iş yerlerindeki peteklerin tamamı aynı sıcaklıkta değilse
  • Kombide ayarı yükseltmenize rağmen peteklerinizde bu sıcaklık oluşmuyorsa
  • Peteklerden bazıları ısınırken diğerleri ısınmıyorsa petek temizliği şarttır.

Petek Temizliğinde Neler Kullanılıyor?

Günümüzde eskisine nazaran petek temizliği sırasında daha modern araçlar kullanılıyor. Eskisi gibi artık petekleri yerinden sökmek zorunda değilsiniz.

Petek Temizleme Cihazı; Teknolojik bir cihaz olan özel petek temizleme cihazı çalıştığı zaman peteğin içine tazyikli su gönderiyor. Bu sayede diğer hortumundan da petekten çıkan kirli suyu dışarıya çıkarıyor.

Özel Kimyasal Sıvı; Kağıthane petek temizleme hizmetimizde bu özel sıvıdan da faydalanıyoruz. Temizlik sonrasında özel sıvıyı peteğin borularının içine gönderiyoruz. Bu sayede pisliklerin birikimi azalırken petek boruları içinde kireçleme de oluşmaz.

Petek Temizliği Fiyatı

Petek temizlenmesi işleminde sabit bir fiyat yoktur. Temizlenecek petek sayısı peteklerin yapısı ve ısıtma sisteminin yapısı gibi unsurlar Kağıthane petek temizleme hizmetinin fiyatında değişiklikler yapıyor.