Ümraniye petek temizliği alanında uzun senelerdir hizmet vermekte olan firmamız sayesinde hem kısa sürede ısıtma sistemini daha verimli çalıştırabilir hem de bu sayede ödeyeceğiniz faturalardan tasarruf edebilirsiniz. Firmamıza dilerseniz online sistemler üzerinden dilerseniz de telefon aracılığı ile erişim sağlamanız mümkündür. Ekibimizde bulunan her birey, konusunda uzman kişiler arasından seçilmiş ve alanında gerekli olan bütün tecrübeye de sahiptir.

Ümraniye doğalgaz ile ısınan semtlerden bir tanesi olsa da konutunuzun yakıt tipi ve petek türü ne olursa olsun firmamızdan dilediğiniz gibi temizleme işlemi talep edebilirsiniz. Her tür kazan ve petek için gerekli olan bütün temizlik ve bakım alt yapısı profesyonel bir biçimde sunulmaktadır.

Petek Temizliği Hakkında Bilinmesi Gerekenler Nelerdir?

Ümraniye petek temizliği alanında kendini her geçen gün bir adım daha ön plana çıkarmaya başlayan firmamızın kullandığı yöntemlerin teknoloji ile oldukça iç içe olduğu bilinmektedir. Petek temizliğinde geçmiş senelerde tüm peteğin tesisattan sökülmesi gerekirken, şimdi sadece iki vana bağlantısı kurularak kısa bir sürede peteğin tüm iç yüzeyinin oldukça detaylı bir şekilde temizlenmesi sağlanabilmektedir. Kullanılan makinelerin sadece profesyonel ellerde ve uzman bilgisi ile bir anlam ifade ettiğini de unutmamalısınız. İstanbul gibi tesisat piyasasının bu denli yüksek fiyatlı olduğu bir il içerisinde dahi firmamız sayesinde kısa süre uygun fiyatlardan hizmet almaya başlayabilirsiniz.

Petek Temizliğinde Kullanılan Solüsyonlar

Ümraniye petek temizliği aşamasında kişilerin kendi kendilerine işlem gerçekleştirmeleri tüm tesisata zarar verecek bir aşama olacaktır. Özellikle radyatörünüz doğal gaz ile çalışıyor ise çok daha büyük sorunlara sebep olabilirsiniz. Petek temizliği konusunda aklınıza takılan soruları firmamıza sorabilir hizmet aldıktan sonra ısınma hakkında bir şikayetiniz olursa bunu da hızlı bir şekilde müşteri hizmetleri sistemine bildirebilirsiniz. Petek temizliği yapıldıktan sonra yüksek verim alabilmek için dikkat etmeniz gereken unsurlar;

  • Peteklerin üzerine kesinlikle perde denk gelmemelidir.
  • Petek önleri olabildiğince boş bırakılmalıdır.
  • Minimum derecede sürekli olarak çalıştırılan ısıtma sistemleri evinizi hem daha etkili hem de daha uygun bütçeli bir şekilde ısıtacaktır.